• EnglishEnglish
 • Worldwide

  Küldetésünk

  Automatizálás a vállalatvezetők céljai szerint

  kormanykerekA Thermo Control Kft. alapítói épületek energetikai korszerűsítési projektjei tervezésében és kivitelezésében szereztek tapasztalatokat. 25 évvel ezelőtt a Budapesti Műszaki Egyetem hőellátó rendszerének korszerűsítésével, épületirányító és energiamenedzsment rendszerének üzembe helyezésével kezdődött történetünk. A jelenleg is megbízhatóan működő automatika és felügyeleti rendszer jól példázza elkötelezettségünket az energia hatékony felhasználása, az értékálló műszaki megoldások és ügyfeleink biztonsága iránt.

  Ma iparágak széles köre számára tervezünk és kivitelezünk automatizált rendszereket, amelyek a legkevésbé igényelnek emberi beavatkozást, ügyfeleink így is mindenkor ellenőrzésük alatt tarthatják folyamataikat, amelyek a biztonságos üzletmenetet, az energia hatékony felhasználását, a hibalehetőségek kiküszöbölését és az üzemeltetés emberi és anyagi erőforrásigényének minimalizálását célozzák.

  A legfontosabb értékeknek ügyfeleink üzleti biztonságát, a kiszámíthatóságot és a felszabadult, építő, értékteremtő csapatmunkát tartjuk.

  Azok a partnereink, akik automatizálási kérdésekben a Thermo Controlra bízzák magukat, hatékonyabbá válnak üzleti céljaikban és gondtalanul tölthetik szabadidejüket.

  Épületirányító rendszer (BMS) tervezés, kivitelezés, rendszertámogatás

  Energiamenedzsment (EM)

  Intelligent Buildings, Innovative Solutions
  Back to Top