• English English
 • Worldwide

  Üdvözöljük!

  Minden cégvezető és tulajdonos számára elsődleges feladat az általa irányított cég hatékonyságának növelése, a költségek csökkentése, és ezáltal a versenyképesség javítása, valamint a vállalat piaci és pénzügyi pozíciójának erősítése. A gazdaságosságot alapjaiban meghatározó működési költségek egyre nagyobb hányadát az energiaköltségek teszik ki.

  Napjainkban megkerülhetetlen tényező az  energiaárak növekedése. Ennek következtében magánemberek és gazdálkodó szervezetek számára egyaránt kiemelkedően fontos az energia beszerzési költségeik minimalizálása és felhasználás optimalizálása.

  A Thermo Control a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával olyan rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat szállít Ügyfelei számára, amelyek hozzájárulnak a működési költségek racionalizálásához és így akár az Ön üzleti sikereihez is.

  Fontos számunkra, hogy magas hozzáadott értéket hordozó megoldásaink a hatékonyság és az épületek, létesítmények komfortjának növelése mellett segítenek környezetünk megóvásában és egy élhetőbb világ kialakításában.

  A modern technológiák és kiforrott eljárások használata mellett fontos számunkra, hogy magas hozzáadott értéket hordozó megoldásaink a hatékonyság és az épületek, létesítmények komfortosságának növelése mellett segítenek környezetünk megóvásában és egy élhetőbb világ kialakításában. Tervezőként és kivitelezőként célunk rendszereink fenntartható fejlődés szolgálatába állítása!

  Kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy a Thermo Control az Ön üzleti sikerének szolgálatában állhasson!

  Hírek

  Referencia projektek

  Akik minket választanak

  Budapest AirportTelenorFuturealNokiaETO ParkSkanskaImmofinanz GroupIna Schaeffler GroupRamada
  Intelligent Buildings, Innovative Solutions
  Back to Top